Lompat ke isi

Kim Tae-hee

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kim Tae-hee
Gumelar29 Maret 1980 (1980-03-29) (yuswa 44)
Busan, Korea Kidul
Alma materSeoul National University
(B.A. Fashion Design)
PagawéanAktris
Taun aktip2001–ayeuna
AgénBS Company (Korea)[1]
Sweet Power (Jepang)
PasanganRain (m. 2017)
Anak2
KulawargaLee Wan (adik laki-laki)[2]
Kim Tae-hee
Hangul
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunGim Tae-hui
McCune-ReischauerKim T'ae-hŭi
Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Kim Tae-hee (Hangul: 김태희; gumelar 29 Maret 1980; umur 44 taun) nyaéta akrtis ti Koréa Kidul. Anjeunna dianggap minangka salah sahiji awéwé anu paling indah di Korea,[3][4] anjeunna dipikanyaho pikeun peran na dina drama Korea sapertos Stairway to Heaven (2003), Love Story in Harvard (2004), Iris (2009), My Princess (2011), jeung Yong-pal (2015).

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]