Mark Lee

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mark Lee
Mark, 2018
GumelarMark Lee
2 Agustus 1999 (1999-08-02) (yuswa 21)
Toronto, Ontario, Kanada
Ngaran landianLee Min-hyung
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2016–ayeuna
LébelSM Entertainment
Maén di
Nama Korea
Hangul이민형
Hanja李敏炯
Alih Aksara anu DisampurnakeunI Min-hyeong
McCune-ReischauerYi Min-hyŏng
Ngaran babar
Hangul마크 이
Alih Aksara anu DisampurnakeunMakeu Yi
McCune-ReischauerMak'ŭ Yi
Hangeul.svg Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Mark Lee (gumelar 2 Agustus 1999; umur 21 taun), langkung dikenal ku nami Mark nyaéta rapper sareng penyanyi Kanada. Anjeunna mangrupikeun anggota boyband ti Koréa Kidul, NCT, sareng sadaya sub-unit NCT U, NCT 127, jeung NCT Dream tapi diumumkeun sacara resmi lulus ti NCT Impian dina tanggal 31 Désémber 2018. Ayeuna kalebet anggota grup super kpop SuperM. [1][2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Son, Ji-hyoung (6 April 2016). "NCT U confirms lineup, set to unveil singles ‘The 7th Sense,’ ‘Without You’". The Korea Herald. Diakses tanggal 27 Desember 2016. 
  2. R. Jun (3 Juli 2016). "NCT 127 Reveals Final Member Taeil And Debut Album Release Date". Soompi. Diakses tanggal 26 Desember 2016. 
  3. J.K (18 Agustus 2016). "Update: NCT Reveals Final Member of NCT Dream". Soompi. Diakses tanggal 26 Desember 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg