Nabilah Ratna Ayu Azalia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nabilah Ratna Ayu Azalia
Profil
AliranPop, Rock, Electropop
PacabakanPenyanyi, Penari, Aktris
Alat musikVokal
Taun aktip2011-ayeuna
LébelJKT48 Project JKT48
Hits Records JKT48
E-Motion Entertainment
Ramatlokahttp://www.jkt48.com/

Nabilah Ratna Ayu Azalia (gumelar di Jakarta Utara, DKI Jakarta, 11 Nopémber 1999; umur 20 taun) atanapi disebat Nabilah atanapi Ayu-chan ogé katelah Nabilah JKT48 (salami janten anggota JKT48) nyaéta penyanyi sareng aktris Indonesia anu tilas anggota grup idola JKT48 generasi kahiji anu asalna ti Jakarta, Indonesia.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg