Nam Joo-hyuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Nam Joo-hyuk
Gumelar22 Pébruari 1994 (1994-02-22) (yuswa 28)
Busan, Korea Kidul
PagawéanModel, aktor
Taun aktip2013-ayeuna
AgénYG Entertainment (akting)
YGK-Plus (model) SOOP Entertainment
Jangkungna188 cm
Nam Joo-hyuk
Hangul남주혁
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunNam Ju-hyeok
McCune-ReischauerNam Chu-hyŏk
Situs web
ygstage.com

Nam Joo-hyuk (gumelar 22 Pébruari 1994; umur 28 taun) mangrupikeun model sareng aktor Koréa Kidul. Anjeunna parantos dibéntangan dina sababaraha drama, sapertos Who Are You: School 2015 (2015) jeung Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo (2016).[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Lee, Jeong-hwa (30 Mei 2014). 남주혁, 푸른 여름을 닮은 '200%' 소년이 궁금해(인터뷰). TenAsia (dalam bahasa Korea). Diakses tanggal 2 Februari 2015. 
  2. Kim, Min-ji (31 Maret 2015). "Nam Joo Hyuk Confirmed as Male Lead of School 2015". enewsWorld. Diakses tanggal 6 April 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg