Ozaki Koyo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Ozaki.
Ozaki Koyo
Ozaki Kōyō
Ozaki Kōyō
Ngaran asal
尾崎 紅葉
Gumelar10 Januari 1868
Edo Jepang
Tilar dunya30 Oktober 1903 (yuswa 35)
Tokyo Jepang
PagawéanPanulis
Génrénovel, puisi

Ozaki Kōyō (尾崎 紅葉 gumelar 10 Januari 1868 – tilar dunya 30 Oktober 1903 dina umur 35 taun?) nyaéta panulis asal Jepang panulis. Asalna namina nyaéta Ozaki Tokutaro (尾崎 徳太郎?).

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Soekarno.jpg