Pamaké:Irwangatot/Citakan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan anu parantos didamel[édit | édit sumber]

Anu bade dipidamel[édit | édit sumber]

ieu citakan ngahaja ngange basa inggris , ambéh saragam atawa lamun niru ti asalna teu jadi ngacak

Panglalanyah[édit | édit sumber]

  • info:
    • teu ngange parameter
{{info|pesan=Pesen ayana didieu}}
Pesen ayana didieu


    • maké parameter "warna"
{{info|warna=''Pilihan Warna''|pesan=Pesen ayana didiue}}
Pesen ayana didiue, maké warna "red"
Pesen ayana didiue, maké warna "beige"
Pesen ayana didiue, maké warna "blue"
Pesen ayana didiue, maké warna "green"
Pesen ayana didiue, maké warna "orange"
Pesen ayana didiue, maké warna "red"
Pesen ayana didiue, maké warna "yellow"


    • maké parameter "textalign
{{info|textalign=''Pilihan textalign''|pesan=Pesen ayana didiue}}
Pesen ayana didiue, maké textalign "left"
Pesen ayana didiue, maké textalign "right"


    • maké parameter "Width"
{{Info|width=''Pilihan Width''|pesan=Pesen ayana didiue}}
Pesen ayana didiue, maké width "50%"
Pesen ayana didiue, maké width "70%"
Pesen ayana didiue, maké width "75%"
Pesen ayana didiue, maké width "100%"


    • maké parameter "logotype"
{{Info|logotype=''Pilihan Logo"|pesan=Pesen ayana didiue}}
Symbol keep vote.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "ok"
Symbol OK.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "ok1"
No sign.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "no"
No-Symbol.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "no1"
Stop hand.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "stophand"
Ambox warning pn.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "warning"
Attention yellow.png Pesen ayana didiue, maké logotype "warning1"
Info blue.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "info"
Icon apps query.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "question"
Panneau travaux.png Pesen ayana didiue, maké logotype "construction"
Padlock.svg Pesen ayana didiue, maké logotype "padlock"
Current event marker.png Pesen ayana didiue, maké logotype "news"
Blue question mark.png Pesen ayana didiue, maké logotype "question1"


  • maké kabeh parameter
{{info
|warna=blue
|textalign=left
|width=100% 
|logotype=info
|pesan=kango Pamaké anu résép kanu kotak Pamaké, Tungguan anu salajeungna dina ngagunakeun kotak "userbox"
}}

Hasilna :

Info blue.svg kango Pamaké anu résép kanu kotak Pamaké, Tungguan anu salajeungna dina ngagunakeun kotak "userbox"



Ngarapihkeun[édit | édit sumber]

Citakan husus:

Padlock.svg Kaca ieu dikonci tina éditan nepi ka pabéntar paham na kaca sawala geus réngsé.
Koncian teu ditujukeun pikeun ngajamin langgengna vérsi kiwari. Pikeun nempo vérsi séjénna, pigunakeun jujutan kaca .



Padlock.svg Kaca ieu dikonci tina vandalisme. Éditan pamaké teu kadaptar(anon) samentara teu diaktifkeun.
Keur parobahan bisa disawalakeun di kaca sawala.



{{Katpindah}}
Info blue.svg Kategori dina Pamaké ieu kudu dipindahkeun
Sabérésna dipindahkeun mangga genti citakan ku {{hapus}}.


Nyirian Kategori dina artikel kudu dipindahkeun
{{rapihkeun}}
Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.


Ngenaan artikel anu perlu dirapihkeun
{{sub-rapihkeun}} Citakan:Sub-rapihkeun Ngainformasikeun bagian artikel anu perlu dirapihkeun
{{wikify}} Ngainformasikeun bagian artikel anu perlu di-wikifisasi
{{tarjamahkeun|ngaran basa}}
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa ...
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Artikel anu perlu ditarjamahkeun tina Basa "ngaran basa"

Ngahapus[édit | édit sumber]

{{hapus}} Nandakeun artikel anu diusulkeun dihapus
{{Delete}} make sejen
{{hapus:kalayakan}} Citakan:Hapus:kalayakan Nandakeun artikel anu diusulkeun dihapus kusabab heunteu layak/notable.
{{infohapus|ngaran artikel}} Artikel tulisan anjeun, [[{{{1}}}]], keur diusulkeun dihapus. Sok bere komentar anjeun ngeunaan usulan ieu di [[Obrolan:{{{1}}}|Kaca obrolan artikel na]]. Ngabejaan kanu nyieun artikel ngunaan usulan ngahapuskeun artikel

Disambiguasi[édit | édit sumber]

{{disambig}}
Disambig.svg
Ieu mangrupa kaca disambiguasi — pitulung panuduh ka kaca nu luyu jeung nu sakuduna dituju.
Nandaan Kaca anu disambiguasi
{{Disambig info}}
Pikeun kagunaan séjén tina Irwangatot/Citakan, tempo Irwangatot/Citakan (disambiguasi).
Ngajadikeun pautan ka kaca nu luyu tina artikel .

Kaca Alus[édit | édit sumber]

{{Artikel Geulis}} Nandaan Artikel Alus/Geulis.

Citakan Torobos Ka Wikipédia Sawargi[édit | édit sumber]

{{commons|ngaran artikel}} Jang nyieun pautan ka commons
{{commonscat}}
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Jang nyieun pautan ka commons dina katégori nu sarua jeung ngaran artikel
{{interWiki|code=kode bahasa}} Jang nyieun pautan ka wikipedia bahasa asing
{{wikicommons|ngaran artikel}}

Commons-logo.svg   Tingali ogé ngenaan Irwangatot/Citakan di Wikimedia Commons.

Jang nyieun pautan ka commons
{{ka_wikiquote|ngaran artikel}}

Wikiquote-logo.svg   Wikiquote basa Inggris ngabogaan kutipan nu ngait kana ngaranartikel

Ngabewarakeun yén halaman terkait geus dipindahkan ka wikiquote bahasa Indonesia
{{main|ngaranartikel}} atawa {{artikel|ngaranartikel}}
Crystal Clear app xmag.svg
 Artikel utama: ngaranartikel.
Jang ngarépérénsikeun artikel nu séjén
{{kat|ngarankategori}} Amerika Serikat Untuk menulis suatu kategori
{{tl|ngarantemplat}} {{ngarantemplat}} Jang ngarépérénsikeun templat minangka pautan (link)
{{wikinews|ngaran artikel}} Jang nyieun pautan ka wikinews bahasa Inggris
{{wikiportal}} Citakan:Wikiportal Jang nyieun pautan ka Portal:{{PAGENAME}}
{{wikiquote|ngaran artikel}}
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Jang nyieun pautan ka wikiquote bahasa Inggris
{{wikiquote-id|ngaran artikel}} Citakan:Wikiquote-id Jang nyieun pautan ka wikiquote bahasa Indonesia
{{wikiquotepar|ngaran artikel}} Citakan:Wikiquotepar Jang nyieun pautan ka wikiquote bahasa Indonesia numana ngaran artikel nu ditojo téh béda jeung {{PAGENAME}} (ngaran artikel di wikipedia)
{{wikisource|ngaran artikel}}
Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Jang nyieun pautan ka wikisource bahasa Indonesia
{{wikispecies|ngaran artikel}} Jang nyieun pautan ka wikispecies
{{wikivoyage|ngaran artikel}}

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Irwangatot/Citakan di Wikivoyage

Jang nyieun pautan ka wikivoyage
{{wiktionary}}
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
Jang nyieun pautan ka wiktionary
{{Wikibook}}
Wikibook logo
Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca
Jang nyieun pautan ka wikibooks

Citakan Gambar[édit | édit sumber]

daptar Citakan keur katérangan gambar:

{{Bandera}} Citakan:Bandera Nandaan gambar bandera ti hiji nagara atawa lembaga
{{C/}}
Domain publik

Gambar ieu dikaluarkeun ka domain publik ku nu nyepeng hak ciptana, hak ciptana geus kadaluwarsa, atawa mémang teu kawengku ku hak cipta. Ieu lumaku di sakuliah dunya.
Subject to disclaimer.


Nandaan gambar domain publik
{{Cuplikan-film}} Citakan:Cuplikan-film Menandakan gambar cuplikan film atau acara televisi
{{DU}}

Gambar ieu geus dileupaskeun ka domain umum kunu boga hak ciptana, mangsa hak ciptana geus réngsé, atawa euweuh nu bisa némbongkeun hak ciptana. Hal ieu lumaku di sakuliah dunya.

Menandakan gambar yang berada di domain umum
{{DU-Seni}} Citakan:DU-Seni Menandakan karya seni dua dimensi yang berada dalam domain umum
{{Fairuse}}
Red copyright.svg
Karya ieu meureun ditangtayungan hak cipta. Perorangan anu ngamuatna sarta mimiti makena dina hiji artikel sarta batur anu ogé nempatkeuna dina sagala rupa artikel, negeskeun yén bahan ieu nohonan sarat minangka pamakéan adil (fair use) di handapeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, luyu nagara tempat Yayasan Wikimedia aya sarta salila cabang Indonésia tacan didirikan.
Menandakan gambar yang tunduk pada ketentuan Fair use
{{GFDL}}
Heckert GNU white.svg
Diidinnan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumén ieu luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tanpa Bagian Invarian, tanpa Téks Jilid Hareup, jeung tanpa Téks Jilid Tukang
Kudu luyu jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.
Menandakan gambar yang tunduk pada ketentuan GFDL
{{GFDL-self}}
Kuring, nu nyieun karya ieu, kalayan ieu pisan nerbitkeunnana dina lisensi:
Heckert GNU white.svg
Diidinan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumen luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tampa Bagian Invarian, tampa Teks Sampul-hareup, jeung tampa Teks Sampul-Tukang
Kudu loyog jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.
Menandakan gambar karya sendiri yang dilepas dibawah GFDL
{{Hakciptabebas}} Citakan:Hakciptabebas Menandakan gambar berhak cipta yang diizinkan digunakan untuk tujuan apapun
{{HakciptaPenggunaanBebasTetapi}} Citakan:HakciptaPenggunaanBebasTetapi Menandakan gambar berhak cipta yang bebas digunakan untuk tujuan apapun dengan syarat tertentu
{{Imagevio}} Citakan:Base imagevio Menandakan gambar yang kemungkinan melanggar hak cipta
{{Logo}}
Dilindungi hak cipta Ieu mangrupakeun gambar logo nu disalindungan ku undang-undang jeung/atawa geus nyalindung kana aturan hak cipta. Nurutkeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, logo-logo meunang dipaké di Wikipédia dina aturan fair use. Migunakeun logo di dieu teu nandakeun ngesahkeun kana perusahaan ku Wikipédia atawa Yayasan Wikimedia, jeung ogé sabalikna. Tempo Wikipedia:Logo jeung Wikipedia:Hak cipta.
Menandakan gambar yang merupakan sebuah logo
{{PD-old}} Citakan:PD-old Menandakan gambar yang menjadi domain umum dikarenakan masa berlaku hak ciptanya sudah berakhir
{{PD-WorldWind}} Citakan:PD-WorldWind Menandakan gambar yang menjadi domain umum yang dihasilkan oleh perangkat lunak World Wind dari NASA
{{Poster}} Menandakan gambar yang merupakan poster
{{Pnri}} Citakan:Pnri Menandakan gambar yang diambil dari situs www.pnri.go.id. Gambar diizinkan untuk digunakan.
{{Presidensby}} Citakan:Presidensby Menandakan gambar yang diambil dari situs kepresiden www.presidensby.info. Gambar diizinkan untuk digunakan.
{{Promophoto}} Citakan:Promophoto Menandakan gambar tokoh/produk/peristiwa yang berhak cipta tapi memenuhi ketentuan fair use
{{sampulalbum}} Citakan:Sampulalbum Menandakan gambar yang merupakan sampul album
{{sampulbuku}} Citakan:Sampulbuku Menandakan gambar yang merupakan sampul buku
{{smithsonian}} Citakan:Smithsonian Menandakan gambar yang berasal dari Institut Smithsonian dimana penggunaannya di Wikipedia memenuhi syarat penggunaan adil (fair use)
{{tampilan-Wikipedia}} Citakan:Tampilan-Wikipedia Menandakan gambar yang merupakan tampilan (screenshot) Wikipedia
{{subst:tanpalisensi}}
Peringatan Gambar ieu henteu ngabogaan informasi status hak cipta jeung atawa sumber gambar nu méré nyaho lisénsina. Iwal ti lamun informasi lisénsi jeung sumber ieu dibéré, gambar ieu rék dihapus saminggu sanggeusna citakan ieu ditambahkeun ({{{tanggal}}} {{{bulan}}} 2020)

Keur katerangan leuwih jéntré ngeunaan cara migunakeun gambar, baca Wikipedia:Kawijakan migunakeun gambar.


Menandakan gambar yang tidak memiliki informasi lisensi
{{subst:tanpasumber}}
Peringatan Gambar ieu teu ngabogaan informasi sumber. Iwal ti lamun informasi sumber ieu dibéré, gambar ieu rék dihapus saminggu sanggeusna citakan ieu ditambahkeun ({{{tanggal}}} {{{bulan}}} 2020)


Menandakan gambar yang tidak memiliki informasi sumber
{{tokohindonesia.com}} Citakan:Tokohindonesia.com Menandakan gambar yang berasal dari situs www.tokohindonesia.com
{{non-yatim}} Citakan:Non-yatim Menandakan gambar yatim yang memiliki pranala dari sebuah/beberapa artikel.
{{NowCommons}}
Commons
Gambar/multimédia ieu ayeuna geus aya na Wikimedia Commons salaku Commons:Image:Irwangatot/Citakan.
Nandaan gambar tos aya di Commons.
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.