Park Han-byul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Park Han-byul
Park Han-byul dina Ten K-378 Nike di Seoul 23 Oktober 2011
Gumelar17 Nopémber 1984 (1984-11-17) (yuswa 34)
Seoul, Koréa Kidul
Nami panggilanPark Han-byeol
PagawéanAktris, modél
Taun aktip2002–kiwari
AgénYG Entertainment (2002-2004)
MSTeam Entertainment (2004-2011)
One Star Entertainment (2015-kiwari)[1]
MitraSe7en (2002-2014)
Jung Eun-woo (2014-2015)
Park Han-byul
Hangul박한별
Hanja朴寒별
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Han-byeol
McCune-ReischauerPak Hanbyǒl

Park Han-byul (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 17 Nopémber 1984; umur 34 taun) nyaéta saurang modél jeung aktris Koréa Kidul.[2] Han-byul mangrupa mahasiswi lulusan ti Sakola Luhur Seni Anyang.[3] Han-byul mimiti dipikawanohna mah ku sabab kamiripanna jeung aktris Jun Ji-hyun.[3] Han-byul mimiti aktingna dina pilem génré horor Wishing Star.[rujukan?] Demi éta pilem, Han-byul diwajibkeun latihan balét hahanteman salila 2 bulan.[3] Berita ngeunaan kahirupan Han-byul teu bisa leupas ti mantan kakasihna, Se7en.[3] Maranéhanana geus papacangan salila 12 ti keur SMA kénéh.[3] Sanggeus pepegatan dina taun 2014, Han-byul papacangan jeung aktor Jung Eun-woo.[3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Tipi[édit | édit sumber]

Taun Judul Peran
2002 My Fair Lady Su Yéon
Han River Ballad Mee-ae
2006 Couple or Trouble Oh Yu-gyung
2010 Freeze Ji-woo
Blue Fish Kang Yoon-jung
Couple Breaking Han Yéo-kyéong
Everybody Cha-cha-cha (aka Jolly Widows) Han Jin-kyung
Oh! My Lady Hong Yoo-ra
2011 Bolder By the Day Lee Han-byul
2013 One Well-Raised Daughter pikeun Ha-na
2015 The Girl Who Sees Smells Joo Ma Ri (caméo ep 2)
2015 I Have A Lover Kang Séol-ri
2015 Running Man Herself[3]

Film[édit | édit sumber]

Yéar Judul Peran
2003 Wishing Stairs Kim So-hee
2008 Fate Eun-yéong
2010 Yoga Yéon-joo
2011 My Black Mini Dress Hye-ji
2012 Two Moons So-hee
2013 Bunshinsaba 2 Song Qian[3]

Vidio musik[édit | édit sumber]

Taun Lagu Panyanyi
2004 "Without You" 1TYM
2010 "Smiling Goodbye" Soya n Sun
"I'm Going Crazy" Seven
2012 "Beautiful Night" Ulala Session

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Actress Park Han-byul launches one-man agency, Diaksés 1 Pébruari 2016
  2. star.koreandrama, org. "Park Han Byul »". koreandrama. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  3. a b c d e f g h Kapanlagi, com. "Profil Park Han Byul". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
Soekarno.jpg