Park Min-young

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Park Min-young
Gumelar 4 Maret 1986 (1986-03-04) (yuswa 32)
Seoul, Koréa Kidul
Nami panggilan Rachel Park
Alma mater Universitas Dongguk - Teater jeung Pilem
Pagawéan Aktris jeung Modél
Taun aktip 2005-kiwari
Agén Culture Depot
Agama Katholik Roma
Park Min-young
Hangul박민영
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Min-yeong
McCune-ReischauerPak Min-yŏng

Park Min-young nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul.[1] Ngaranna mimiti nanjak sanggeus ngabéntangan drama Sunkyunkwan Scandal taun 2010 jeung City Hunter taun 2011.[2] Park Min-young ngamimitian karirna ku ngabéntangan iklan SC Telecom ta4n 2005.[2] Selang sataun Min-young ngabéntangan hiji sitkom Unstoppable High Kick! taun 2006.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Sérial Tipi[édit | édit sumber]

Taun Judul Peran Jaringan
2006-2007 Unstoppable High Kick! Kang Yoo-mi MBC[2]
2007 I Am Sam Yoo Eun-byul KBS2[2]
2008 Hometown of Legends
"Gumiho (Nine-tailed Fox)"
Lee Myung-ok (Gumiho) KBS2[2]
2009 Ja Myung Go Princess Ra-hee SBS[2]
2010 Running, Gu Moon Haeng-joo MBC[2]
Sungkyunkwan Scandal Kim Yoon-hee / Kim Yoon-shik KBS2[2]
2011 City Hunter Kim Na-na SBS[2]
Glory Jane Yoon Jae-in KBS2[2]
2012 Dr. Jin Yoo Mi-na / Hong Young-rae MBC[2]
2014 A New Leaf Lee Ji-yoon MBC[2]
2014-2015 Healer Chae Young-shin / Oh Ji-an KBS2[2]
2015-2016 Remember - War of the Son Lee In-a SBS[1]
2016 Braveness of the Ming Xie Yu Fei LeTV[1]

Film[édit | édit sumber]

Taun Judul Peran
2011 The Cat So-yéon[2]

Music video[édit | édit sumber]

Taun Judul lagu Panyanyi
2007 "Don't Say Goodbye"[1] Kim Young-jin (I)
2008 "Haru Haru"[1] Big Bang
2009 "Love Story"[1] Gavy NJ

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f idzsn, com. "Biodata Profil dan Foto Park Min Young". idzsn.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  2. a b c d e f g h i j k l m n o Kapanlagi, com. "Profil Park Min Young". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
Soekarno.jpg