Sangray

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sangray salah sahiji cara ngolah dahareun urang Sunda, ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana katél ditagogkeun luhureun hawu atawa kompor. Dikurah-koréh maké cocolék sangkan asakna rata. Anu biasa disangray nyaéta kakacangan saperti suuk, jaat, roay; asin teri, jeung lianna.


Nulis.jpg