Song Hye-kyo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Song Hye-kyo
Song Hye-kyo
Gumelar22 Nopémber 1981 (1981-11-22) (yuswa 39)
Distrik Dalseo, Daegu, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul[1]
AtikanUniversitas Sejong
PagawéanAktris
Taun aktip1996–ayeuna
AgénUnited Artists Agency
PasanganSong Joong-ki (2017-2019)
Song Hye-kyo
Hangul
Hanja[2]
Alih Aksara anu DisampurnakeunSong Hye-gyo
McCune-ReischauerSong Hye-kyo
Situs web
Situs web

Song Hye-kyo (Hangul: , gumelar 22 Nopémber 1981; umur 39 taun[3]) nyaéta aktris sareng modél ti Koréa Kidul. Anjeunna ngagaduhan kasuksésan ngalangkungan séri tipi Autumn in My Heart (2000), All In (2003), Full House (2004), That Winter, The Wind Blows (2013), sareng drama suksés Descendants of the Sun (2016). Anjeunna ogé dibéntangan dina pilem ieu Hwang Jin Yi (2007), The Grandmaster (2013), My Brilliant Life (2014) dan The Queens (2015).

Dina taun 2017, anjeunna nempatkeun ka-7 dina daptar Koléksi Daya Selebriti Koréa ti majalah Forbes.[4] Kasuksésan drama televisi Song sacara internasional netepkeun anjeunna salaku béntang luhur Hallyu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Song Hye Kyo Biography". Diakses tanggal 18 November 2016. 
  2. Song Hye-kyo's signature
  3. "Song Hye Kyo – Biography". Songhyekyo.co.kr. Diakses tanggal August 12, 2013. 
  4. "[SPECIAL EDITION (1)] 박보검·송중기 한국 최고 파워 셀러브리티". Forbes (dalam Korean). 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg