Susi Pudjiastuti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dr. (H.C.) Susi Pudjiastuti ( wedal di Pangandaran, 15 Januari 1965 ) nyaéta saurang Menteri Kalautan jeung Perikanan ti Kabinet Kerja 2014 - 2019, anu boga perusahaan jeung presedir PT ASI Pudjiastuti Marine Product.[1]

Latar Belakang[édit | édit sumber]

Budak ti pasangan Haji Ahmad Karlan sarta Hajjah Suwuh Lasminah. Kadua kolotna kawit ti Jawa Tengah. ti kawinanna manehna dikarunia tiluan anak,Panji Hilmansyah,Nadine Kaiser,sarta Alvy Xavier.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b VIVA, PT VIVA MEDIA BARU-. "Profil Susi Pudjiastuti - VIVA". www.viva.co.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-10-12. 

Penghargaan[édit | édit sumber]

  • Purwa citra Priangan Award jang Peningkatan Kehidupan Nelayan dari Pikiran Rakyat. Tahun 2004