Syahfira Angela Nurhaliza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Syahfira Angela Nurhaliza
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Syahfira Angela Nurhaliza (gumelar di Jakarta, 20 Désémber 2000; umur 20 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Angel (ogé katelah Angel JKT48) (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 mangrupikeun anggota generasi katilu JKT48. Angel ogé mangrupikeun anggota unit gabungan 4Gulali Ayana, Sinka, jeung Feni, pertama kali tampil dalam konser ulang tahun JKT48 yang ke-3 ti Gelanggang Olahraga Bung Karno Senayan, Jakarta dina tanggal 27 Désémber 2014.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg