W-CDMA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Standar
telepon mobil jeung data
Kulawarga GSM / UMTS
2G
3G
Pre-4G
Kulawarga cdmaOne / CDMA2000
2G
3G
Pre-4G
Tehnologi sejen
0G
1G
2G
Pre-4G
Pita frékuénsi

W-CDMA (Wideband Code Division Multiple Access) mangrupa jinis jaringan seluler 3G. W-CDMA mangrupa protokol pangiriman informasi kalayan laju leuwih gancang anu digunakeun dina sistim FOMA Jepang jeung dina sistim UMTS, hiji jaringan GSM generasi katilu anu neruskeun jaringan 2G anu digelar di sakuliah dunya.


Telecom-icon.svg