Wikipedia:Sawala (ajuan)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti WP:SA)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
 Kawijakan  Téknis Ajuan Basa Nu lian 
Takulan:

Ide anyar sarta ajuan mah disawalakeunna didieu saméméh prung téh:


Usulan kaca Tepas anyar[édit sumber]

Sampurasun baraya sadaya!
Aya usulah ti simkuring pikeun ngarobah kaca Tepas Wikipédia Sunda. Kaca anyarna saheulaanan aya dina kotrétan kaca pamaké kuring nu ieu, mangga baraya sadaya ngedalkeun pamendakna perkawis ieu usulan.--Uchup19 (SAB17)  29 Méi 2019 00.36 (UTC)

Tembusan birokrat abah @Kumincir, para-sysop: @Ilham.nurwansah, @A.R Dipusparaga, @RXerself, @Mssetiadi.
hatur nuhun ka sadaya nu parantos nga-vote, margi tos kaétang samingon ti awal ajuan, mangka ieu usulan dianggap satuju sadaya. Cag!--yusup_ramdani  4 Juni 2019 08.44 (UTC)

Satuju[édit sumber]

Teu satuju[édit sumber]

Kumabaé[édit sumber]