Wikipedia:Keur lumangsung/Séptémber 2006

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
13 Séptémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
19 Séptémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
  • Kelompok protéstan anti pamaréntah di Budapést, Hungaria jadi buringhas, sanggeusna Perdana Mentri Ferenc Gyurcsány ngaku yén partéyna geus curang pikeun meunangkeun pamilu. Nu démo ngaruksak kantor pusat televisi pamaréntah Hungaria sarta meupeuskeun panto hareup. Stasion siarannana direbut. Maranéhannana kakara bubar sanggeus pulisi migunakeun gas cai panon ka nu ngalakukeun karusuhan. Isukna, jalan-jalan mulai tenang sarta PM jangji bakal tetep di kantorna, sarta bakal nyanghareupan sagala kamungkinan kahareupna. (Reuters) (HVG)
  • Di Ankara Salasa, démonstran ménta Mentri Kahakiman sangkan nangkep Paus nalika kadatangannana di Turki. (AP via Yahoo! News)
20 Séptémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
21 Séptémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
22 Séptémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
23 Séptémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
24 Séptémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
25 Séptémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
26 Séptémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
27 Séptémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
28 Séptémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
29 Séptémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
30 Séptémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Bom ngabeledug di Poso deukeuteun SMUN3 jeung tempat ibadah, jam 1:30 WITa. Tacan kanyahoan sabaraha urang korbanna (detik)