152 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 180-an SM  170-an SM  160-an SM - 150-an SM - 140-an SM  130-an SM  120-an SM 
Taun: 155 SM 154 SM 153 SM - 152 SM - 151 SM 150 SM 149 SM
152 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 152 SM
Ab urbe condita 602
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2485/2545
(年)
— nepi ka —
2486/2546
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -159 – -158
Kalénder Yahudi 3609 – 3610
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -96 – -95
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2950 – 2951
Kalénder Iran 773 BP – 772 BP
Kalénder Islam 797 SH – 796 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 509
(皇紀509年)
- Jaman Jōmon 9849
Kalénder panonpoé Thai 392
t·s·é

152 SM nyaéta taun ka-152 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png