140-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM
Dékade: 170-an SM 160-an SM 150-an SM - 140-an SM - 130-an SM 120-an SM 110-an SM
Taun: 149 SM 148 SM 147 SM 146 SM 145 SM
144 SM 143 SM 142 SM 141 SM 140 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

140-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 149 SM nepi ka taun 140 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png