112 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 140-an SM  130-an SM  120-an SM - 110-an SM - 100-an SM  90-an SM  80-an SM 
Taun: 115 SM 114 SM 113 SM - 112 SM - 111 SM 110 SM 109 SM
112 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 112 SM
Ab urbe condita 642
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2525/2585
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2526/2586
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -119 – -118
Kalénder Yahudi 3649 – 3650
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -56 – -55
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2990 – 2991
Kalénder Iran 733 BP – 732 BP
Kalénder Islam 756 SH – 755 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 549
(皇紀549年)
- Jaman Jōmon 9889
Kalénder panonpoé Thai 432
t·s·é

112 SM nyaéta taun ka-112 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png