193 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 
Taun: 196 SM 195 SM 194 SM - 193 SM - 192 SM 191 SM 190 SM
193 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 193 SM
Ab urbe condita 561
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2444/2504
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2445/2505
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -200 – -199
Kalénder Yahudi 3568 – 3569
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -137 – -136
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2909 – 2910
Kalénder Iran 814 BP – 813 BP
Kalénder Islam 839 SH – 838 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 468
(皇紀468年)
- Jaman Jōmon 9808
Kalénder panonpoé Thai 351
t·s·é

193 SM nyaéta taun ka-193 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png