166 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 190-an SM  180-an SM  170-an SM - 160-an SM - 150-an SM  140-an SM  130-an SM 
Taun: 169 SM 168 SM 167 SM - 166 SM - 165 SM 164 SM 163 SM
166 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 166 SM
Ab urbe condita 588
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2471/2531
(年)
— nepi ka —
2472/2532
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -173 – -172
Kalénder Yahudi 3595 – 3596
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -110 – -109
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2936 – 2937
Kalénder Iran 787 BP – 786 BP
Kalénder Islam 812 SH – 811 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 495
(皇紀495年)
- Jaman Jōmon 9835
Kalénder panonpoé Thai 378
t·s·é

166 SM nyaéta taun ka-166 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png