142 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 170-an SM  160-an SM  150-an SM - 140-an SM - 130-an SM  120-an SM  110-an SM 
Taun: 145 SM 144 SM 143 SM - 142 SM - 141 SM 140 SM 139 SM
142 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 142 SM
Ab urbe condita 612
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2495/2555
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2496/2556
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -149 – -148
Kalénder Yahudi 3619 – 3620
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -86 – -85
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2960 – 2961
Kalénder Iran 763 BP – 762 BP
Kalénder Islam 787 SH – 786 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 519
(皇紀519年)
- Jaman Jōmon 9859
Kalénder panonpoé Thai 402
t·s·é

142 SM nyaéta taun ka-142 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png