279 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 300-an SM  290-an SM  280-an SM - 270-an SM - 260-an SM  250-an SM  240-an SM 
Taun: 282 SM 281 SM 280 SM - 279 SM - 278 SM 277 SM 276 SM
279 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 279 SM
Ab urbe condita 475
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2358/2418
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2359/2419
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -286 – -285
Kalénder Yahudi 3482 – 3483
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -223 – -222
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2823 – 2824
Kalénder Iran 900 BP – 899 BP
Kalénder Islam 928 SH – 927 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 382
(皇紀382年)
- Jaman Jōmon 9722
Kalénder panonpoé Thai 265
t·s·é

279 SM nyaéta taun ka-279 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png