290 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 320-an SM  310-an SM  300-an SM - 290-an SM - 280-an SM  270-an SM  260-an SM 
Taun: 293 SM 292 SM 291 SM - 290 SM - 289 SM 288 SM 287 SM
290 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 290 SM
Ab urbe condita 464
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2347/2407
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2348/2408
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -297 – -296
Kalénder Yahudi 3471 – 3472
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -234 – -233
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2812 – 2813
Kalénder Iran 911 BP – 910 BP
Kalénder Islam 939 SH – 938 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 371
(皇紀371年)
- Jaman Jōmon 9711
Kalénder panonpoé Thai 254
t·s·é

290 SM nyaéta taun ka-290 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png