499 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 
Taun: 502 SM 501 SM 500 SM - 499 SM - 498 SM 497 SM 496 SM
499 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 499 SM
Ab urbe condita 255
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2138/2198
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2139/2199
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -506 – -505
Kalénder Yahudi 3262 – 3263
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -443 – -442
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2603 – 2604
Kalénder Iran 1120 BP – 1119 BP
Kalénder Islam 1155 SH – 1154 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 162
(皇紀162年)
- Jaman Jōmon 9502
Kalénder panonpoé Thai 45
t·s·é

499 SM nyaéta taun ka-499 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png