490-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM 510-an SM 500-an SM - 490-an SM - 480-an SM 470-an SM 460-an SM
Taun: 499 SM 498 SM 497 SM 496 SM 495 SM
494 SM 493 SM 492 SM 491 SM 490 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

490-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 499 SM nepi ka taun 490 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png