509 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 530-an SM  520-an SM  510-an SM - 500-an SM - 490-an SM  480-an SM  470-an SM 
Taun: 512 SM 511 SM 510 SM - 509 SM - 508 SM 507 SM 506 SM
509 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 509 SM
Ab urbe condita 245
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2128/2188
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2129/2189
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -516 – -515
Kalénder Yahudi 3252 – 3253
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -453 – -452
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2593 – 2594
Kalénder Iran 1130 BP – 1129 BP
Kalénder Islam 1165 SH – 1164 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 152
(皇紀152年)
- Jaman Jōmon 9492
Kalénder panonpoé Thai 35
t·s·é

509 SM nyaéta taun ka-509 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png