512 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 540-an SM  530-an SM  520-an SM - 510-an SM - 500-an SM  490-an SM  480-an SM 
Taun: 515 SM 514 SM 513 SM - 512 SM - 511 SM 510 SM 509 SM
512 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 512 SM
Ab urbe condita 242
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2125/2185
(年)
— nepi ka —
2126/2186
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -519 – -518
Kalénder Yahudi 3249 – 3250
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -456 – -455
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2590 – 2591
Kalénder Iran 1133 BP – 1132 BP
Kalénder Islam 1168 SH – 1167 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 149
(皇紀149年)
- Jaman Jōmon 9489
Kalénder panonpoé Thai 32
t·s·é

512 SM nyaéta taun ka-512 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png