540-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM 560-an SM 550-an SM - 540-an SM - 530-an SM 520-an SM 510-an SM
Taun: 549 SM 548 SM 547 SM 546 SM 545 SM
544 SM 543 SM 542 SM 541 SM 540 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

540-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 549 SM nepi ka taun 540 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png