531 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 534 SM 533 SM 532 SM - 531 SM - 530 SM 529 SM 528 SM
531 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 531 SM
Ab urbe condita 223
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2106/2166
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2107/2167
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -538 – -537
Kalénder Yahudi 3230 – 3231
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -475 – -474
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2571 – 2572
Kalénder Iran 1152 BP – 1151 BP
Kalénder Islam 1188 SH – 1187 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 130
(皇紀130年)
- Jaman Jōmon 9470
Kalénder panonpoé Thai 13
t·s·é

531 SM nyaéta taun ka-531 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png