533 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 536 SM 535 SM 534 SM - 533 SM - 532 SM 531 SM 530 SM
533 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 533 SM
Ab urbe condita 221
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2104/2164
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2105/2165
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -540 – -539
Kalénder Yahudi 3228 – 3229
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -477 – -476
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2569 – 2570
Kalénder Iran 1154 BP – 1153 BP
Kalénder Islam 1190 SH – 1189 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 128
(皇紀128年)
- Jaman Jōmon 9468
Kalénder panonpoé Thai 11
t·s·é

533 SM nyaéta taun ka-533 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png