534 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 537 SM 536 SM 535 SM - 534 SM - 533 SM 532 SM 531 SM
534 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 534 SM
Ab urbe condita 220
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2103/2163
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2104/2164
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -541 – -540
Kalénder Yahudi 3227 – 3228
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -478 – -477
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2568 – 2569
Kalénder Iran 1155 BP – 1154 BP
Kalénder Islam 1191 SH – 1190 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 127
(皇紀127年)
- Jaman Jōmon 9467
Kalénder panonpoé Thai 10
t·s·é

534 SM nyaéta taun ka-534 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png