530-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM 550-an SM 540-an SM - 530-an SM - 520-an SM 510-an SM 500-an SM
Taun: 539 SM 538 SM 537 SM 536 SM 535 SM
534 SM 533 SM 532 SM 531 SM 530 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

530-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 539 SM nepi ka taun 530 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png