542 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM  560-an SM  550-an SM - 540-an SM - 530-an SM  520-an SM  510-an SM 
Taun: 545 SM 544 SM 543 SM - 542 SM - 541 SM 540 SM 539 SM
542 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 542 SM
Ab urbe condita 212
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2095/2155
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2096/2156
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -549 – -548
Kalénder Yahudi 3219 – 3220
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -486 – -485
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2560 – 2561
Kalénder Iran 1163 BP – 1162 BP
Kalénder Islam 1199 SH – 1198 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 119
(皇紀119年)
- Jaman Jōmon 9459
Kalénder panonpoé Thai 2
t·s·é

542 SM nyaéta taun ka-542 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png