540 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM  560-an SM  550-an SM - 540-an SM - 530-an SM  520-an SM  510-an SM 
Taun: 543 SM 542 SM 541 SM - 540 SM - 539 SM 538 SM 537 SM
540 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 540 SM
Ab urbe condita 214
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2097/2157
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2098/2158
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -547 – -546
Kalénder Yahudi 3221 – 3222
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -484 – -483
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2562 – 2563
Kalénder Iran 1161 BP – 1160 BP
Kalénder Islam 1197 SH – 1196 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 121
(皇紀121年)
- Jaman Jōmon 9461
Kalénder panonpoé Thai 4
t·s·é

540 SM nyaéta taun ka-540 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png