539 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 542 SM 541 SM 540 SM - 539 SM - 538 SM 537 SM 536 SM
539 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 539 SM
Ab urbe condita 215
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2098/2158
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2099/2159
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -546 – -545
Kalénder Yahudi 3222 – 3223
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -483 – -482
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2563 – 2564
Kalénder Iran 1160 BP – 1159 BP
Kalénder Islam 1196 SH – 1195 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 122
(皇紀122年)
- Jaman Jōmon 9462
Kalénder panonpoé Thai 5
t·s·é

539 SM nyaéta taun ka-539 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png