538 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 541 SM 540 SM 539 SM - 538 SM - 537 SM 536 SM 535 SM
538 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 538 SM
Ab urbe condita 216
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2099/2159
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2100/2160
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -545 – -544
Kalénder Yahudi 3223 – 3224
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -482 – -481
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2564 – 2565
Kalénder Iran 1159 BP – 1158 BP
Kalénder Islam 1195 SH – 1194 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 123
(皇紀123年)
- Jaman Jōmon 9463
Kalénder panonpoé Thai 6
t·s·é

538 SM nyaéta taun ka-538 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png