544 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM  560-an SM  550-an SM - 540-an SM - 530-an SM  520-an SM  510-an SM 
Taun: 547 SM 546 SM 545 SM - 544 SM - 543 SM 542 SM 541 SM
544 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 544 SM
Ab urbe condita 210
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2093/2153
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2094/2154
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -551 – -550
Kalénder Yahudi 3217 – 3218
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -488 – -487
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2558 – 2559
Kalénder Iran 1165 BP – 1164 BP
Kalénder Islam 1201 SH – 1200 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 117
(皇紀117年)
- Jaman Jōmon 9457
Kalénder panonpoé Thai 0
t·s·é

544 SM nyaéta taun ka-544 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png