513 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 540-an SM  530-an SM  520-an SM - 510-an SM - 500-an SM  490-an SM  480-an SM 
Taun: 516 SM 515 SM 514 SM - 513 SM - 512 SM 511 SM 510 SM
513 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 513 SM
Ab urbe condita 241
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2124/2184
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2125/2185
(年)
Kalénder Étiopia -520 – -519
Kalénder Yahudi 3248 – 3249
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -457 – -456
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2589 – 2590
Kalénder Iran 1134 BP – 1133 BP
Kalénder Islam 1169 SH – 1168 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 148
(皇紀148年)
- Jaman Jōmon 9488
Kalénder panonpoé Thai 31
t·s·é

513 SM nyaéta taun ka-513 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png