514 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 540-an SM  530-an SM  520-an SM - 510-an SM - 500-an SM  490-an SM  480-an SM 
Taun: 517 SM 516 SM 515 SM - 514 SM - 513 SM 512 SM 511 SM
514 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 514 SM
Ab urbe condita 240
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2123/2183
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2124/2184
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -521 – -520
Kalénder Yahudi 3247 – 3248
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -458 – -457
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2588 – 2589
Kalénder Iran 1135 BP – 1134 BP
Kalénder Islam 1170 SH – 1169 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 147
(皇紀147年)
- Jaman Jōmon 9487
Kalénder panonpoé Thai 30
t·s·é

514 SM nyaéta taun ka-514 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png