516 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 540-an SM  530-an SM  520-an SM - 510-an SM - 500-an SM  490-an SM  480-an SM 
Taun: 519 SM 518 SM 517 SM - 516 SM - 515 SM 514 SM 513 SM
516 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 516 SM
Ab urbe condita 238
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2121/2181
(年)
— nepi ka —
2122/2182
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -523 – -522
Kalénder Yahudi 3245 – 3246
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -460 – -459
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2586 – 2587
Kalénder Iran 1137 BP – 1136 BP
Kalénder Islam 1173 SH – 1172 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 145
(皇紀145年)
- Jaman Jōmon 9485
Kalénder panonpoé Thai 28
t·s·é

516 SM nyaéta taun ka-516 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png