519 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 540-an SM  530-an SM  520-an SM - 510-an SM - 500-an SM  490-an SM  480-an SM 
Taun: 522 SM 521 SM 520 SM - 519 SM - 518 SM 517 SM 516 SM
519 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 519 SM
Ab urbe condita 235
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2118/2178
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2119/2179
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -526 – -525
Kalénder Yahudi 3242 – 3243
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -463 – -462
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2583 – 2584
Kalénder Iran 1140 BP – 1139 BP
Kalénder Islam 1176 SH – 1175 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 142
(皇紀142年)
- Jaman Jōmon 9482
Kalénder panonpoé Thai 25
t·s·é

519 SM nyaéta taun ka-519 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png