503 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 530-an SM  520-an SM  510-an SM - 500-an SM - 490-an SM  480-an SM  470-an SM 
Taun: 506 SM 505 SM 504 SM - 503 SM - 502 SM 501 SM 500 SM
503 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 503 SM
Ab urbe condita 251
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2134/2194
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2135/2195
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -510 – -509
Kalénder Yahudi 3258 – 3259
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -447 – -446
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2599 – 2600
Kalénder Iran 1124 BP – 1123 BP
Kalénder Islam 1159 SH – 1158 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 158
(皇紀158年)
- Jaman Jōmon 9498
Kalénder panonpoé Thai 41
t·s·é

503 SM nyaéta taun ka-503 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png