505 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 530-an SM  520-an SM  510-an SM - 500-an SM - 490-an SM  480-an SM  470-an SM 
Taun: 508 SM 507 SM 506 SM - 505 SM - 504 SM 503 SM 502 SM
505 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 505 SM
Ab urbe condita 249
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2132/2192
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2133/2193
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -512 – -511
Kalénder Yahudi 3256 – 3257
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -449 – -448
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2597 – 2598
Kalénder Iran 1126 BP – 1125 BP
Kalénder Islam 1161 SH – 1160 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 156
(皇紀156年)
- Jaman Jōmon 9496
Kalénder panonpoé Thai 39
t·s·é

505 SM nyaéta taun ka-505 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png