495 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 
Taun: 498 SM 497 SM 496 SM - 495 SM - 494 SM 493 SM 492 SM
495 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 495 SM
Ab urbe condita 259
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2142/2202
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2143/2203
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -502 – -501
Kalénder Yahudi 3266 – 3267
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -439 – -438
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2607 – 2608
Kalénder Iran 1116 BP – 1115 BP
Kalénder Islam 1151 SH – 1150 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 166
(皇紀166年)
- Jaman Jōmon 9506
Kalénder panonpoé Thai 49
t·s·é

495 SM nyaéta taun ka-495 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png