494 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 
Taun: 497 SM 496 SM 495 SM - 494 SM - 493 SM 492 SM 491 SM
494 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 494 SM
Ab urbe condita 260
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2143/2203
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2144/2204
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -501 – -500
Kalénder Yahudi 3267 – 3268
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -438 – -437
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2608 – 2609
Kalénder Iran 1115 BP – 1114 BP
Kalénder Islam 1150 SH – 1149 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 167
(皇紀167年)
- Jaman Jōmon 9507
Kalénder panonpoé Thai 50
t·s·é

494 SM nyaéta taun ka-494 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png