582 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 610-an SM  600-an SM  590-an SM - 580-an SM - 570-an SM  560-an SM  550-an SM 
Taun: 585 SM 584 SM 583 SM - 582 SM - 581 SM 580 SM 579 SM
582 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 582 SM
Ab urbe condita 172
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2055/2115
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2056/2116
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -589 – -588
Kalénder Yahudi 3179 – 3180
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -526 – -525
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2520 – 2521
Kalénder Iran 1203 BP – 1202 BP
Kalénder Islam 1241 SH – 1240 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 79
(皇紀79年)
- Jaman Jōmon 9419
Kalénder panonpoé Thai -38
t·s·é

582 SM nyaéta taun ka-582 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png