552 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 580-an SM  570-an SM  560-an SM - 550-an SM - 540-an SM  530-an SM  520-an SM 
Taun: 555 SM 554 SM 553 SM - 552 SM - 551 SM 550 SM 549 SM
552 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 552 SM
Ab urbe condita 202
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2085/2145
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2086/2146
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -559 – -558
Kalénder Yahudi 3209 – 3210
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -496 – -495
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2550 – 2551
Kalénder Iran 1173 BP – 1172 BP
Kalénder Islam 1210 SH – 1209 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 109
(皇紀109年)
- Jaman Jōmon 9449
Kalénder panonpoé Thai -8
t·s·é

552 SM nyaéta taun ka-552 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png