550 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 580-an SM  570-an SM  560-an SM - 550-an SM - 540-an SM  530-an SM  520-an SM 
Taun: 553 SM 552 SM 551 SM - 550 SM - 549 SM 548 SM 547 SM
550 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 550 SM
Ab urbe condita 204
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2087/2147
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2088/2148
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -557 – -556
Kalénder Yahudi 3211 – 3212
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -494 – -493
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2552 – 2553
Kalénder Iran 1171 BP – 1170 BP
Kalénder Islam 1208 SH – 1207 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 111
(皇紀111年)
- Jaman Jōmon 9451
Kalénder panonpoé Thai -6
t·s·é

550 SM nyaéta taun ka-550 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png