549 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM  560-an SM  550-an SM - 540-an SM - 530-an SM  520-an SM  510-an SM 
Taun: 552 SM 551 SM 550 SM - 549 SM - 548 SM 547 SM 546 SM
549 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 549 SM
Ab urbe condita 205
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2088/2148
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2089/2149
(年)
Kalénder Étiopia -556 – -555
Kalénder Yahudi 3212 – 3213
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -493 – -492
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2553 – 2554
Kalénder Iran 1170 BP – 1169 BP
Kalénder Islam 1207 SH – 1206 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 112
(皇紀112年)
- Jaman Jōmon 9452
Kalénder panonpoé Thai -5
t·s·é

549 SM nyaéta taun ka-549 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png