553 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 580-an SM  570-an SM  560-an SM - 550-an SM - 540-an SM  530-an SM  520-an SM 
Taun: 556 SM 555 SM 554 SM - 553 SM - 552 SM 551 SM 550 SM
553 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 553 SM
Ab urbe condita 201
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2084/2144
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2085/2145
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -560 – -559
Kalénder Yahudi 3208 – 3209
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -497 – -496
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2549 – 2550
Kalénder Iran 1174 BP – 1173 BP
Kalénder Islam 1211 SH – 1210 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 108
(皇紀108年)
- Jaman Jōmon 9448
Kalénder panonpoé Thai -9
t·s·é

553 SM nyaéta taun ka-553 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png